ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Let me share with you my secret and join us to discover …
treasures!

…Ξεκίνησα από πολύ μικρή να δουλεύω ως διαφημίστρια στη Θεσσαλονίκη ενώ παράλληλα σπούδαζα, επηρεασμένη για το χώρο της διαφήμισης από τον πατέρα μου, που ήταν κι αυτός διαφημιστής. Αυτό το έκανα με αρκετή επιτυχία για πολλά χρόνια μέχρι που κάποια στιγμή ένστικτο και συγκυρίες έστρεψαν το ενδιαφέρον μου και σε άλλους παρεμφερείς κλάδους, όπως τη χάραξη στρατηγικής για μεγάλη εθνική εκπτωτική πλατφόρμα και την υλοποίηση μιας άλλης παγκόσμιας πλατφόρμας παροχής υπηρεσίας.

Κάποια στιγμή στον κύκλο της ζωής βρέθηκα λίγο στα ‘χαμένα’ γιατί η ζωή, ως γνωστόν, σου δίνει εκτός από πορτοκάλια και …λεμόνια!

Με βρήκε λοιπόν αυτή η κρίσιμη καμπή ενώ ταξίδευα στη Σαντορίνη (μεγάλη μου αγάπη χωρίς φανερό λόγο) Εκεί, από το πουθενά, ζήτησα από το σύμπαν να μου δώσει λύση στο πρόβλημα μου και δονήθηκε το μέσα μου όταν το άκουσα να μου ψιθυρίζει ‘’…Σαντορίνη’’!

Εκεί, από το πουθενά, ζήτησα από το σύμπαν να μου δώσει λύση στο πρόβλημα μου και δονήθηκε το μέσα μου όταν το άκουσα να μου ψιθυρίζει ‘’…Σαντορίνη’’!

Από εκεί και μετά όλη μου η ενέργεια στράφηκε πάνω της.’’ Μα τι να κάνω, σκεφτόμουν; Τι θέλει να μου πει το σύμπαν; Να μείνω εδώ; …Να δουλέψω; …Να δημιουργήσω κάτι; …Τί;’’

(Αναρωτιέμαι : Το σύμπαν και σε σας ήταν πάντα έτσι λιτό, φειδωλό κι τόοοοσο αποφασισμένο - όπως στη δική μου περίπτωση;)

Άφησα πίσω μου λοιπόν όλα αυτά που διδάχτηκα, και πέρασα σε αυτά που θεωρούσα χαρά, χόμπι, δημιουργία: Δημιούργησα αρχικά το Rock Villas στη Σαντορίνη και στη συνέχεια, τα Rock Dandy σε Αράχοβα – Δελφούς, και στον Παλιό Άγιο Αθανάσιο, στο Καϊμακτσαλάν.Τα 3 αγαπημένα μου μέρη έγιναν έμπνευση για παροχή φιλοξενίας

Η θαλάσσια αύρα της πανέμορφης Σαντορίνης,

Τα κρυφά μονοπάτια της Αράχοβας προς το ξακουστό μαντείο των Δελφών και το

Μαγικό παραδεισένιο χωριό του Παλιού Αγίου Αθανασίου είναι οι δικοί μου αγαπημένοι προορισμοί που εύχομαι να τους αγαπήσετε κι εσείς.

Θέλω να ξέρετε πως το παραμικρό μέσα σε αυτά τα σπίτια είναι φτιαγμένο με μεράκι, αγάπη, προσωπική φροντίδα κι είναι εκεί για να το χαρείτε.

Η χαρά σας θα είναι και δική μου χαρά.

Σας ευχαριστώ που με διαβάσατε. Ελπίζω να μη σας κούρασα.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά που θα κρατήσετε το μυστικό μου, που συμμερίζεστε τη χαρά μου για τα μέρη αυτά.
Με αγάπη και προσμονή θα χαρώ να σας γνωρίσω από κοντά,
Αντιγόνη

ΥΓ1: Μπορείτε πριν την κράτηση στο www.rockvillas.gr να μου στείλετε email για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνηση, αίτημα θέλετε στο pr@rockvillas.gr ή να με καλέσετε στο +306937277277 (what’s app & viber)

2. Μπορείτε να με βρείτε στο Linkedin ως Loumakou Antigone

REVIEWS